Garantie

GARANTIE BIJ VAN DER HORST
Van der Horst is aangesloten bij de BOVAG. Onderhoud wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de Fabrikant. Van der Horst werkt met originele kwaliteitsonderdelen. De garantie van uw auto blijft hierbij gewaarborgd. Op al onze reparaties ontvangt u standaard een jaar garantie op onderdelen en montage.

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S
Koopt u een nieuwe auto bij Van der Horst? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

GARANTIE OP OCCASIONS
Van der Horst verleent ook garantie op occasions. Van der Horst Garantie wordt u aangeboden bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions.

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD
Van der Horst verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Van der Horst aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Van der Horst onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.